Ismerj meg
minket!

Mi a Mekinél büszkék vagyunk munkatársainkra. Egy nagy csapat tagjai, akik mindannyian mások. Eltérő célokkal, eltérő háttérrel. Nálunk mindenki egyformán számít. Hiszünk abban, hogy akikkel együtt dolgozunk, ők formálják a Mekit azzá, ami.

Ismerj meg Bennünket, és legyél Te is a Mekis csapat tagja!

Jelentkezz, Legyél Mekis!

CSALÁDBARÁT HELY
MUNKAHELY

Egy családbarát munkahely

Nekünk fontos, hogy a családi élet összeegyeztethető legyen a munkával, hiszen a család az, ami igazán számít. Ezért a Progress Étteremhálózat Kft.-nél büszkék vagyunk arra, hogy elnyertük a Családbarát Hely Tanúsító Védjegyet, ami bizonyítja, hogy családbarát szemléletű munkahely vagyunk.

Gyakran ismételt kérdések

​Minden amit a Mekis munkáról tudni szeretnél, de nem volt alkalmad megkérdezni.

Megnézem

Nyitott pozíciók

 • Éttermi munkatárs

  Éttermi munkatársként te leszel a Meki arca vendégeink felé. A kasszánál köszöntöd őket vagy épp a kedvenc szendvicseiket készíted el. A rendelés összeállítása lesz a feladatod, így aztán az összes termékünket jól fogod ismerni és a teljes éttermi munkafolyamatban besegítesz. Megtanítunk mindent, amit egy igazi Mekisnek tudnia kell. Készen állsz, kezdhetjük?

  Jelentkezem
 • Vendégtéri koordinátor

  Tudod mi az a Meki-élmény? Akkor rád van szükségünk! Vendégtéri koordinátorként te felelsz azért, hogy aki betér hozzánk, jól érezze magát! Bátran kommunikálnod kell vendégeinkkel és segítened őket a digitális rendelőfelület használatakor. Azt szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát nálunk, segítesz benne?

  Jelentkezem
 • McCafé munkatárs

  Ebben a pozícióban a kávézó hangulatáért leszel felelős. Te készíted el az izgalmas kávéspecialitásainkat vagy éppen te szolgálod fel vendégeink kedvenc süteményét. Itt a finom kávék mellett az édes desszerteké a főszerep. Számítunk rád a rendelés elkészítése mellett a kávézórész tisztán tartásában is. Nyugi, megmutatunk mindent, hogy igazi Mekisként tudd elvégezni feladataidat. Van kedved belevágni a barista létbe?

  Jelentkezem
 • Junior étteremvezető helyettes

  Ha rátermettnek érzed magad, jelentkezz hozzánk és néhány hónap tréning után az éttermi vezetői csapat egyik tagja lehetsz! Szoros kapcsolatot ápolsz majd vendégeinkkel, fogadod a tőlük érkező visszajelzéseket. Emellett számítunk rád operatív feladatokban is, mint például a beszerzés és leltározás intézése. Fontos nekünk, hogy fejlődni tudj. Lehetőséget adunk, hogy előre lépj és igazi vezető legyél! Érdekel?

  Jelentkezem